FASTZINE Acció Combustible al DOMÈSTICA

Tens plans pel dia 14 i 15 de setembre? Si no tens res interessant a fer l'equip de COMBUSTIBLE et convida a FASTZINE. Acció Combustible. Una marató de dibuix i escriptura de 30h de durada. Sí, has llegit bé, durant 30h SEGUIDES I SENSE PARAR. L'objectiu principal és crear un fanzine COMBUSTIBLE edició especial. El projecte es realitza un dels pisos de la 3era edició del projecte DOMÈSTICA  http://associacioadart.blogspot.com.es/search/label/Dom%C3%A8stica

T'atreveixes a passar totes aquestes hores tancat entre quatre parets empaperades? No n'hi ha prous! Si més no, et convidem a que t'hi passis una estona i col·laboris en el nostre projecte. Des de les 17h del dia 14 a les 22h del dia 15 allà estarem! Vinga, anima't!

NOTES: 1. L'equip de Combustible proporciona tot el material necessari per a realitzar el projecte i per a sobreviure. 2. Des del blog de Combustible podreu fer un seguiment on-line les 30h. 3. Si no ets per Girona aquest cap de setmana ens pots enviar alguna cosa per mail: combustiblefanzine@hotmail.com, estarem encantats d'afegir-ho al projecte!

LLOC: c/ Cort Reial N#4, 3er 2ª. república del Barri Vell. GIRONA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Combustarios